Tucson TL
Polecani dealerzy Hyundai - gdzie warto kupić Tucsona?
Re: Polecani dealerzy Hyundai - gdzie warto kupić Tucsona?
Często podczas negocjacji i zakupu samochodów mamy kontakt tylko z jedną osobą. Wystarczy, że trafi się ta jedna osoba nieodpowiednia i stąd te roznice w wypowiedziach. Kolega @rav trafił na osobę X z której ostatecznie ma złe wspomnienia, a kolega @mexxmen30 na osobę Y której jest zadowolony. Niestety i ja trafiłem na osobę z której nie byłem zadowolony podczas zakupu. Okazało się jednak, że mój opiekun został zwolniony i przejęła mnie inna osoba, zupełne przeciwieństwo do poprzednika.
Wysłane przy użyciu Tapatalka
- Fred.X
- Weteran
- Twój samochód: Tucson 1.6 GDi
- Kolor: Polar White
No ja akurat miałem styczność z 2 osobami i z kobietą i z mężczyzną i dla mnie na duzy duży plus oboje
Nie było owijania w bawełnę i opowieści z mchu i paproci , były konkrety i rzetelne informacje
Nie było owijania w bawełnę i opowieści z mchu i paproci , były konkrety i rzetelne informacje
Tak naprawdę wyznacznikiem kontaktu z salonem jest tylko i wyłącznie cena jaką uda się wynegocjować. Im niższa tym milej wspominany kontakt.
Oj nie tylko...Wiele innych rzeczy jest ważnych, nie tylko cena. Auto kosztuje kupę kasy, każdy przy jej wydawaniu chce poczuć się dopieszczony. W grę wchodzi również przepływ informacji, zademonstrowanie i przekazanie auta, nawet propozycja wypicia kawy jest ważne.kik pisze:Tak naprawdę wyznacznikiem kontaktu z salonem jest tylko i wyłącznie cena jaką uda się wynegocjować. Im niższa tym milej wspominany kontakt.
Bednarczyk w Zabrzu za nic ma Klienta i to czy ten z nimi później zostanie. U nich liczy się sprzedać z lepszym czy gorszym wrażeniem.
Już o tym pisałem jak wyglądała moja historia z tym salonem.
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Już o tym pisałem jak wyglądała moja historia z tym salonem.
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
-
- Forumowicz
- Twój samochód: Hyundai Tucson SMART 1.6 T-GDI
- Kolor: Shimmering Silver
Zakupu dokonałem w salonie HYUNDAI DEX-POL Lubin. Fachowo bez ściemniania klienta.
Serwis uprzejmy i potrafią doradzić
Serwis uprzejmy i potrafią doradzić
No Julek i tutaj tkwi różnica kolega kerim kupił samochód w DEX-POL Lubin z którym również negocjowałem cenę byli mili ale co z tego kupiłem u równie miłych i tańszych o 3 tysiaki w Karliku. Fakt w Karliku na Malcie nie wypiłem kawy ale 3 tys mi to zrekompensowały.
A mi u Karlika ale w Baranowie kawę zapodano . Rabat wynegocjowałem u innego dealera oddalonego o jakieś 400-500 km. U Karlika dawano mi duuuużo wyzszą cenę, ale ostatecznie przystali na tą którą uzyskałem w innym salonie.
-
- Weteran
- Twój samochód: 1.6 GDI
- Kolor: Biały
Ja polecam Auto Centrum Lis w Kaliszu - szybko, łatwo i przyjemnie
-
- Świeżak
- Twój samochód: 1.6 Gdi Style
- Kolor: Polar White
Witam. Ja również póki co polecam salon Jaremko we Wrocławiu. Rzeczywiście obsługa przy zakupie oraz przy wymianie opon była przyjemna i miła.
Zobaczymy jak to będzie wyglądało przy kolejnych spotkaniach.
Zobaczymy jak to będzie wyglądało przy kolejnych spotkaniach.