Witajcie.
Proszę nakierujcie mnie pod jakie bezpieczniki trzeba podpiąć poszczególne kable żeby wideorejestrator działał poprawnie łącznie z funkcją parkingową którą posiada. Adapter HK3 posiada 3 kable (czerwony +, czarny -, żółty - zapłon). Dodam że montaż do bezpieczników odbędzie się za pomocą przejściówek (adapterów).
Poniżej wrzucam zdjęcia adaptera HK3 oraz układ bezpieczników z wyjaśnieniem.
Z góry dziękuję za pomoc.
Tucson TL
Podłączenie adaptera HK3 (z ACC) z wideorejestratora VIOFO pod bezpieczniki.
- SerRoberto
- Forumowicz
- Twój samochód: 1,6 T-GDi 7DCT Premium, 4WD, Krell
- Kolor: Phantom Black
Podłączenie adaptera HK3 (z ACC) z wideorejestratora VIOFO pod bezpieczniki.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDi 7DCT, 4WD, Premium, Krell, Phantom Black
- lukpep
- Forumowicz
- Twój samochód: 2.0 4WD N LINE
- Kolor: Micron grey
Re: Podłączenie adaptera HK3 (z ACC) z wideorejestratora VIOFO pod bezpieczniki.
najlatwiej chyba pomierzyc miernikiem ktore bezpieczniki maja zawsze napiecie a ktore po zaplonie.
+ moj topic: bezpieczniki-obwod-always-switched-t1087.html#p25287
rozumiem ze adaptery wybrales micro2? Powiem Ci ze ja odpuscilem - mimo usilnych prob nie bylem w stanie zamontowac tych adapterow w miejscu wytypowanych bezpiecznikow - nie mam pojecia czemu.
rozumiem ze adaptery wybrales micro2? Powiem Ci ze ja odpuscilem - mimo usilnych prob nie bylem w stanie zamontowac tych adapterow w miejscu wytypowanych bezpiecznikow - nie mam pojecia czemu.
- SerRoberto
- Forumowicz
- Twój samochód: 1,6 T-GDi 7DCT Premium, 4WD, Krell
- Kolor: Phantom Black
Re: Podłączenie adaptera HK3 (z ACC) z wideorejestratora VIOFO pod bezpieczniki.
U mnie jedyna opcja to na adapterach iż samochód na gwarancji...lukpep pisze: ↑23 sty 2020, 9:22najlatwiej chyba pomierzyc miernikiem ktore bezpieczniki maja zawsze napiecie a ktore po zaplonie.
Tak adaptery są micro2.
Masz rację samemu można mierzyć ale wolał bym sprawdzony schemat podłączenia na którym to funkcjonuje...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDi 7DCT, 4WD, Premium, Krell, Phantom Black