Tucson TL
Owiewki
-
- Forumowicz
- Twój samochód: Hyundai Tucson SMART 1.6 T-GDI
- Kolor: Shimmering Silver
Owiewki
Pytanie do forumowiczów.
Czy ktoś ma lub montował owiewki? Jeżeli tak to czy były problemy z montażem, z opuszczaniem/podnoszeniem szyb?
Czy ktoś ma lub montował owiewki? Jeżeli tak to czy były problemy z montażem, z opuszczaniem/podnoszeniem szyb?
-
- Twórca
- Twój samochód: 1.6 GDI Style
- Kolor: Silver
- Kontakt:
Re: Owiewki
Owiewki montowało się w samochodach bez klimatyzacji żeby można było jeździć z uchylonym oknem. Na co to komu teraz??
- Tucson
- Autor
- Twój samochód: 1.6 GDI Style - Tour de Pologne
- Rok produkcji: 2016
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Wersja: TL
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Polar white
- Kontakt:
Pewnie nie każdy lubi klimę ja też czasami wolę okno uchylić i wyłączyć klimę - szczególnie gdy nie ma upałów
-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson TL (2015) 1.6 T-GDI 4WD
- Kolor:
W Tucsonie nie mam, ale montowałem w dwóch innych samochodach i żadnego problemu z użytkowaniem i montażem nie było.
Podaję linka do owiewek i filmu instruktażowego (co prawda w innym samochodzie, ale we wszystkich montuje się podobnie):
http://jkstyl.pl/hyundai/9293-owiewki-h ... ylami.html
Podaję linka do owiewek i filmu instruktażowego (co prawda w innym samochodzie, ale we wszystkich montuje się podobnie):
http://jkstyl.pl/hyundai/9293-owiewki-h ... ylami.html
1.6 T-GDI 4WD Comfort
Ja owiewki miałem ostatnio w maluchu . Zapomniałem, że coś takiego istnieje .
Osobiście nie lubię jeździć z otwartym oknem bo nie słychać własnych myśli.
Wysłane przy użyciu Tapatalka
Osobiście nie lubię jeździć z otwartym oknem bo nie słychać własnych myśli.
Wysłane przy użyciu Tapatalka
Panowie, było proste pytanie o montaż i ewentualne problemy, a dostaje rady typu "po co Ci to"
Skoro producent przewidział takowe jako akcesoryjne doposażenie, to nie sądzę by były z użytkowaniem jakikolwiek problemy. A jeśli kupisz np. Heeko czy innej znanej firmy, to ich produkty są wzorowane na OE
Skoro producent przewidział takowe jako akcesoryjne doposażenie, to nie sądzę by były z użytkowaniem jakikolwiek problemy. A jeśli kupisz np. Heeko czy innej znanej firmy, to ich produkty są wzorowane na OE
-
- Forumowicz
- Twój samochód: Hyundai Tucson SMART 1.6 T-GDI
- Kolor: Shimmering Silver
OKI zanim padnie jakaś sensowna odpowiedź to czy zawsze trzeba czytać jakieś sarkazmy? było tylko pytanie. komentarzy na temat malucha nie potrzebowałem. A propos do 96 jeździłem maluchem i wspominam to autko z sentymentem
- rwicik
- Autor
- Twój samochód: Design 1,7 dct
- Kolor: Sand
Ja Maluchem jeździłem do 95 r. - miałem czerwonego - to był mój pierwszy własny samochód
-
- Twórca
- Twój samochód: 1.6 GDI Style
- Kolor: Silver
- Kontakt:
W 2001 miałem Forda fiestę,w którym miałem owiewki HEKO, samochód przekazywałem kolejnym osobą i zawsze go widziałem, ostatecznie w zeszłym roku zakończył żywot ('96) od owiewek była porysowana krawędź szyby i zawsze trzeszczało przy domykaniu. Nie wiem jak zachowa się czujnik przyciśnięcia po stronie kierowcy w H. No ale tamten samochód był wiekowy.