Polecam użytkownika na allegro, oferującego oryginalne akcesoria Hyundai Tucson.
Ceny niższe niż w salonie. Za matę, wkładkę do bagażnika zapłaciłem 119zł zamiast 220 w salonie.
Strona www http://www.mmcars.pl/
Oryginalne akcesoria Hyundai Tucson
Re: Oryginalne akcesoria Hyundai Tucson
Witam.
Kupiłem tą matę OEM z tego linku ,niestety teraz jest droższa ,ale nie do końca jestem zadowolony. Mianowicie mata ma trzy boki z wysokim rantem , no właśnie trzy.
Dobre podróbki mają ranty na każdym boku ,a tak ,jeśli coś większego się wyleje...
Na plus przewidziane miejsca na mocowanie siatek ,w podróbkach brak.
Kupiłem tą matę OEM z tego linku ,niestety teraz jest droższa ,ale nie do końca jestem zadowolony. Mianowicie mata ma trzy boki z wysokim rantem , no właśnie trzy.

Na plus przewidziane miejsca na mocowanie siatek ,w podróbkach brak.
- gdyl
- Twórca
- Twój samochód: Tucson 1.6
- Kolor: Czarny
Ja osobiście kupiłem tą mate w Salonie jak autko odbierałem i jestem super zadowolony , raz mi się odmrażacz wylał i cały został na macie nic nie wyciekło na wykładzinę 

- Tucson
- Autor
- Twój samochód: 1.6 GDI Style - Tour de Pologne
- Rok produkcji: 2016
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Wersja: TL
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Polar white
- Kontakt:
Minusem jej jest to że nie ma pod spodem żadnych hamulców i mi zdarza się ją wyciągnąć z bagażem, a przy wkładaniu czasem potrafi się zawinąć. Chyba podkleję jej taką siateczkę dywanową - antyprzemieszczeniową.
Tucson pisze:Minusem jej jest to że nie ma pod spodem żadnych hamulców i mi zdarza się ją wyciągnąć z bagażem, a przy wkładaniu czasem potrafi się zawinąć. Chyba podkleję jej taką siateczkę dywanową - antyprzemieszczeniową.
Ja od razu o tym pomyślałem i kupiłem "rzep" samoprzylepny w rolce . Podkleiłem raptem po ok.1.5-2 cm po rogach i na środku. trzyma jak ta lala