Tucson TL
Opony Zimowe/Letnie
Re: Opony Zimowe/Letnie
Co Ty miałeś wcześniej na felgach. Beczki z drewna, że teraz po zmianie masz 1.5l mniej na spalaniu ?
Super że taka różnica ale niezbyt dobra w takim razie reklama dla tych opon poprzednich. Jakieś walce
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Super że taka różnica ale niezbyt dobra w takim razie reklama dla tych opon poprzednich. Jakieś walce
-
- Weteran
- Twój samochód: Tucson 1.6 GDI STYLE
- Kolor: SAND WHITE
Nie wierzę takim testom nikomu nie radzę wierzyć, czytałem jedynie opinię ludzi.
perełka:
„befriedigend“
Schnee: 3+;
Nass: 1-;
Trocken: 2-.
Śnieg: 3+;
Mokre: 1-;
Suche: 2-.
„befriedigend“
„Stärken: sehr gute Haftung auf nasser Fahrbahn, vor allem beim Bremsen, niedriges Geräusch.
Schwächen: mäßige Traktion und Seitenführung auf Schnee und im Trockenen, erhöhter Rollwiderstand.“
„Zadowalający”
"Mocne strony: bardzo dobra przyczepność na mokrej nawierzchni, szczególnie podczas hamowania, niski poziom hałasu.
Słabe strony: umiarkowana przyczepność i pokonywanie zakrętów na śniegu iw suchym, zwiększonym oporze toczenia. "
niech się zdecydują
perełka:
„befriedigend“
Schnee: 3+;
Nass: 1-;
Trocken: 2-.
„befriedigend“
„Stärken: sehr gute Haftung auf nasser Fahrbahn, vor allem beim Bremsen, niedriges Geräusch.
Schwächen: mäßige Traktion und Seitenführung auf Schnee und im Trockenen, erhöhter Rollwiderstand.“
„Zadowalający”
"Mocne strony: bardzo dobra przyczepność na mokrej nawierzchni, szczególnie podczas hamowania, niski poziom hałasu.
Słabe strony: umiarkowana przyczepność i pokonywanie zakrętów na śniegu iw suchym, zwiększonym oporze toczenia. "
niech się zdecydują
-
- Weteran
@rav no takie walce jak wy wszyscy macie czyli letnie 17 conti 3335 km przebiegu
Mimo wszystko, poczekaj z pełną oceną i ponów za jakieś 3mc, a nie tak na gorąco, bo od dawna już zimówki górują nad letnimi, jeśli chodzi o hałas To będzie bardziej miarodajne (śnieg, mokro, sucho itd. itp.)
Najważniejsze, że jesteś zadowolony
Najważniejsze, że jesteś zadowolony
No ja letnie miałem Hankooki. Teraz przy tych całorocznych spalanie takie same lub nawet nieco większe bo zimno jest i to moja pierwsza zima z Tucsem( koledzy pisali, że 1.6GDI reaguje na zimno właśnie zwiększonym spalaniem)
Choć to jest w sumie raczej normą w wielu autach. Szczególnie przez to, że dłużej trwa nagrzewania silnika więc krótsze odcinki zawyżają wyniki.
Choć to jest w sumie raczej normą w wielu autach. Szczególnie przez to, że dłużej trwa nagrzewania silnika więc krótsze odcinki zawyżają wyniki.
-
- Weteran
@krisman
Dokładnie tylko że te na gorąco różnice najważniejsze bo później nie pamiętasz starych, powiem ci że głośność opon nie jest dla mnie tak istotna bo conti jakieś mega głośne nie były, dlatego pozostałe cechy które wymieniłem zszokowały mnie. Zobaczymy jak się sprawdzą na śniegu i deszczu, ale porównania i tak nie będę mieć bo to 1 zima w tajsonie.
Dokładnie tylko że te na gorąco różnice najważniejsze bo później nie pamiętasz starych, powiem ci że głośność opon nie jest dla mnie tak istotna bo conti jakieś mega głośne nie były, dlatego pozostałe cechy które wymieniłem zszokowały mnie. Zobaczymy jak się sprawdzą na śniegu i deszczu, ale porównania i tak nie będę mieć bo to 1 zima w tajsonie.
Gdzie tu widzisz niespójność?prodarek pisze: ↑14 lis 2017, 20:21
„Zadowalający”
niech się zdecydują
Ostatnio zmieniony 14 lis 2017, 20:39 przez krisman, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Weteran
tutaj
w innym teście
w innym teście
A, i jeszcze jedno, u nich czym niższa ocena, tym lepiej! Myślałem że wiesz.