Tucson TL
Opony Zimowe/Letnie
Re: Opony Zimowe/Letnie
Ostatnio w ASO mi powiedzieli, że mają super promocję i wychodzą u nich zimowe taniej niż na Oponeo więc pytam o konkrety, a oni mi z ceną najmniej 500zł/szt. za np. Hankooki co daje ok. 70zł drożej na sztuce tego chociażby modelu (280zł/komplet) więc ja się pytam skąd więc ich porównanie do tego portalu. Może im przeglądarka przekłamuje w pracy i zawyża ceny :p
A co dopiero za całe zestawy. Lepiej szukać samemu bo obecnie zajmuje to tyle co jazda do ASO o ile nie mamy go na rogu za domem :p
A co dopiero za całe zestawy. Lepiej szukać samemu bo obecnie zajmuje to tyle co jazda do ASO o ile nie mamy go na rogu za domem :p
-
- Forumowicz
- Twój samochód: 1.6 GDI Style
- Kolor: phantom black
Za zaproponowany komplet, gdybym "składał" sam zapłaciłbym o 36zł drożej, no chyba żeby poszukać gdzieś głębiej w internecie może wykopałby coś taniej. Więc myślę, że cenę dali nie odbiegającą od rzeczywistości.
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: 1.7 141 KM 7 DCT style
- Kolor: White Sand
Tak czy inaczej mnie to przekonało do zmiany koncepcji. Kupie tylko 4 gumy i będę przekładał na te śliczne 19tki
- rwicik
- Autor
- Twój samochód: Design 1,7 dct
- Kolor: Sand
Mnie sprzedali zimówki w promocyjnej cenie razem z autem - 1200 zł za komplet 17".
Miałem zamiar założyć uniwersalne, ale jak już mam zimówki, to będę co sezon zmieniał.
Miałem zamiar założyć uniwersalne, ale jak już mam zimówki, to będę co sezon zmieniał.
-
- Twórca
- Twój samochód: 1.6 T-GDI Style 4WD
- Kolor: moonrock
Nie wiem czy te 19 felgi to dobry pomysl na zime. Troche ich szkoda
-
- Nowicjusz
A co ma im się stać??
-
- Twórca
- Twój samochód: 1.6 T-GDI Style 4WD
- Kolor: moonrock
Nie mowie ze cos sie stanie. Sporo zalezy od tego gdzie jezdzisz I jak jezdzisz. Natomiast niektore polerowane felgi plus niski profil plus trudniejsze warunki tj. chemia na drodze wymieszana z blotem posniegowym to wieksze prawdopodobienstwo uszkodzen.
Te polerowane ranty łatwo się rysują, a w śniegu różne można trafić dziadostwo. Do tego szerokość 245 to jednak zimą jak na nartach, 225 zawsze lepiej się "wgryzie".
-
- Nowicjusz
pewnie macie racje z tym rozmiarem, jednak to spora oszczędność kupić tylko opony
Falkeny dotarły wczoraj.
Bieżnik świetnie wygląda i powinien wgryzać się w śnieg jak Reksio w szynkę ale na to trzeba jeszcze poczekać.
I dobrze bo miłośnikiem zimy nie jestem więc opony póki co jeszcze do garażu
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Bieżnik świetnie wygląda i powinien wgryzać się w śnieg jak Reksio w szynkę ale na to trzeba jeszcze poczekać.
I dobrze bo miłośnikiem zimy nie jestem więc opony póki co jeszcze do garażu
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka