Tucson w diabelskiej odsłonie
Wygląda to na zewnętrzną firmę ale czy taka usługa wpływa na gwarancję?
Przyglądam się uważnie i się zastanawiam, czy ta prezentacja jest w ogóle realna - czy nie jest renderowana...
https://www.youtube.com/watch?v=Jx7xfUHaLoo
Tucson NX4
NX4 - tunning optyczny.
- daniel.tucson4
- Autor
- Twój samochód: 1.6 T-GDI 150 KM
- Skrzynia: Manual
- Wersja: NX4
- Kolor: Taki ładny
- Zibi70
- Mistrz
- Twój samochód: Hyundai Tucson N-Line 1.6 T-GDI 150 KM
- Napęd 4x4: Nie
- Wersja: NX4
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Dark Knight
Re: NX4 - tunning optyczny.
Wygląda zarąbiście - kółka jednak poza homologacją - szerokie lacie.
Podobają mi się szczególnie szerokie, plastikowe ranty nadkoli. Oczywiście bez takich laci nie miałyby raczej racji bytu, ale te fabryczne to jest jakaś pomyłka. Są wklęsłe w stosunku do brzegów błotników i w zasadzie nie wiem przed czym miałyby chronić. Powinny wystawać chociaż o 5 mm by chronić krawędzie błotników przed obijaniem przez różnych matołków otwierających wrota swojej stodoły na ciasnym parkingu pod sklepem.
Podobają mi się szczególnie szerokie, plastikowe ranty nadkoli. Oczywiście bez takich laci nie miałyby raczej racji bytu, ale te fabryczne to jest jakaś pomyłka. Są wklęsłe w stosunku do brzegów błotników i w zasadzie nie wiem przed czym miałyby chronić. Powinny wystawać chociaż o 5 mm by chronić krawędzie błotników przed obijaniem przez różnych matołków otwierających wrota swojej stodoły na ciasnym parkingu pod sklepem.
Oczekiwanie zaostrza apetyt miał być 15.12.2021, potem 28.12, a potem przestał być, bo tak potrafi spieprzyć Hyundai Motortest Warszawa.
28.12.2021 - Zmiana dealera i... 3.02.2022 - JEST!
28.12.2021 - Zmiana dealera i... 3.02.2022 - JEST!
-
- Świeżak
- Twój samochód: TL
- Napęd 4x4: Nie
- Wersja: TL
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: biały
Re: NX4 - tunning optyczny.
Wyglada super! Niestety to tylko animacja. Zerknijcie na szczegóły tła. Choćby na te betonowe bariery i kamienie za nimi.