Tucson NX4
Nowy Hyundai Tucson (2020) przyłapany
- Speedor
- Autor
- Twój samochód: 1,6 GDI Style
- Napęd 4x4: Tak
- Kolor: PolarWhite
Re: Nowy Hyundai Tucson (2020) przyłapany
Pogadamy gdy będzie w salonie i będzie można zbadać organoleptycznie. Teraz ma sens hybryda ale cena tego nowego w hybrydzie będzie pewnie oscylowala w granicy 140k. Sporo.
Dla mnie wygląda bardzo fajnie i nowocześnie. Podoba mi się. Może nie będzie tyle plastiku w środku.
Dla mnie wygląda bardzo fajnie i nowocześnie. Podoba mi się. Może nie będzie tyle plastiku w środku.
- Tucson
- Autor
- Twój samochód: 1.6 GDI Style - Tour de Pologne
- Rok produkcji: 2016
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Wersja: TL
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Polar white
- Kontakt:
Zgadzam się z Tobą! Cena nawet 140k to sporo, tylko kto będzie konkurentem oferującym podobne standardy w podobnej cenie? Wydaje mi się że niewielu takich będzie i to może być mocną kartą przetargową na korzyść nowego Tucsona!
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: 1.6 TGdi N-Line 7DCT 2WD
- Kolor: Platinum Silver Metalic
Ja jestem za. Coraz bardziej mi się podoba ten nowy designe. A patrząc na wyposażenie, to będzie naprawę nieźle. Ale to jeszcze prawie 2.5 roku przede mną. Tylko dziwne bo wpominali o nowej skrzyni ośmio biegowej. A tu ani widu ani słychu. Dokładnie jak Speedor napisał trzeba poczekać, aż wjedzie na salony.
- RADEMENES
- Nowicjusz
- Twój samochód: 1.7 CRDI STYLE
- Kolor: ZŁOTY
Przez 5 lat byłem w Vectra klub Polska i mam podobne odczucia jak wtedy kiedy Vectrę zastąpili Insignią niby Vectra ale jakaś obca tak samo jest w tym przypadku niby Tucson a wygląda jak krewny z przyszłości , mnie ten przód kojarzy się z autem 3 Rzeszy gdzie przednie lampy też były ukryte i nie przemawia to do mnie ale to kwestia gust Hyundai by być na topie musi wyprzedzać konkurencję
-
- Twórca
- Twój samochód: 1.6 CRDi 7DCT 2WD Premium
- Kolor: Micron Grey
Mnie osobiście na ten moment też nie odpowiada nowy design auta z zewnątrz, zdecydowanie nie zamieniłbym się na nowego.
-
- Twórca
- Twój samochód: 1,6 T-GDI execiutive 2WD
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Wersja: NX4
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: silky bronze
jak dla mnie jest super szególnie na zewnątrz
- RADEMENES
- Nowicjusz
- Twój samochód: 1.7 CRDI STYLE
- Kolor: ZŁOTY
Mnie osobiście przypomina unowocześniony samochód dla III rzeszy nawiązują do tego ukryte lampy nie przemawia to do mnie
-
- Świeżak
- Twój samochód: 2.0 CRDI 185km 4x4 Style
- Kolor: Moon Rock
Zepsuli przód, przekombinowali bok (jedynie tył fajnie wygląda), wywalili z gamy najlepsze i najbardziej bezawaryjne zestawienie (diesel 185km + klasyczny automat) i nawet nie dodali świateł matrycowych. Nie podoba mi się ta zmiana. Miałem IX35, jestem zadowolony po przejściu na Tucsona, ale za jakiś czas chyba zdecyduję się na coś innego
-
- Twórca
- Twój samochód: Hyundai Tucson 1.6 t-gdi
- Kolor: Micron Grey
Mój N-Line ma dopiero 1,5 roku więc do wymiany mam jeszcze z 3 lata. Czekam na jakiś lifting może go poprawią na tą chwilę nie powala mnie. Ostatnio oglądałem zdjęcia Kia Sportage 2021-2022 nowy model. O ile pokazane foty będą prawdziwe jak dla mnie KIA będzie ładniejsza od Hiundaia.
-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson 1.6GDI Style
- Kolor: White Sand
Ciekawe jak by wyglądał nowy Tucson w białej perłę czy Hyundai ma w ogóle takie kolory ????