Tucson TL
Niedbale wykonana kierownica
-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson 1.6GDI Style
- Kolor: White Sand
Re: Niedbale wykonana kierownica
Rzeczywiscie prawa strona jest miekka i mozna to docisnac ale zeby to przeszkadzalo, moja teoria jet taka ze kazdy tak ma bo tamtedy wydaje mi sie ida przewody od podgrzewania kiery.
- rwicik
- Autor
- Twój samochód: Design 1,7 dct
- Kolor: Sand
Gniotą, gniotą i w końcu posują 

- Speedor
- Autor
- Twój samochód: 1,6 GDI Style
- Napęd 4x4: Tak
- Kolor: PolarWhite
Śmiejesz się a są tacy którym to naprawdę przeszkadza. Ja nawet na to nie zwróciłem uwagi dopiero jak przeczytałem na forum spojrzałem za kierę. I co ? I nic. Nitka sobie jest i niech będzie. Ciekawe czy przeszkadza im znaczek H na masce z przodu. Zawsze można sobie zmienić na L
-
- Twórca
- Twój samochód: 1.6 GDI Style
- Kolor: Silver
- Kontakt:
Też nie piszę tego w kategorii wady czy problemu lub denerwującej rzeczy, zwyczajnie został stwierdzony fakt, moja teoria jest taka, że klejenie nie przebiegało w odpowiednim czasie i jest to zwykła wada produkcyjna, która na codzienne użytkowanie auta nie ma wpływu ale jak wcześniej napisałem, dzięki podgrzaniu kierownicy można to lekko poprawić i docisnąć rozgrzany klej do czasu ostygnięcia.
Taka zwykłą wymiana informacji, a @mocker traktuje to interpersonalnie i już leki kupuje
. Teraz na wszystko leki, ostatnio jak jechałem to w radiu na trasie tak bardzo reklamowali iladian, że sobie chyba tem krem dopochwowy kupię
.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Taka zwykłą wymiana informacji, a @mocker traktuje to interpersonalnie i już leki kupuje

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
- Speedor
- Autor
- Twój samochód: 1,6 GDI Style
- Napęd 4x4: Tak
- Kolor: PolarWhite
W sumie dobrze że takie wątki powstają. Może zostanie to zgłoszone do Centrali firmy. Dzięki temu może wersja Tucson 2022 będzie wzorem doskonałości...
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: Tucson 1.6gdi comfort + ford
- Kolor: Biały
Ale o jakiej "nitce" piszesz? Ja do nitek nic nie mam, ja pisałem o fałdach/wybrzuszeniach skóry, które nie są miękkie, więc je wyczuwam. Tak mam że w taki sposób trzymam kierownice i to czuję. Innym przeszkadzają mikroryski na desce, czy inne mniej lub bardziej przeszkadzające pierdoły... Kwestia indywidualna.Speedor pisze:Śmiejesz się a są tacy którym to naprawdę przeszkadza. Ja nawet na to nie zwróciłem uwagi dopiero jak przeczytałem na forum spojrzałem za kierę. I co ? I nic. Nitka sobie jest i niech będzie. Ciekawe czy przeszkadza im znaczek H na masce z przodu. Zawsze można sobie zmienić na L
Metody z rozgrzewanie kierownicy i dociskaniem jeszcze nie sprawdzałem...
Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka
- Tucson
- Autor
- Twój samochód: 1.6 GDI Style - Tour de Pologne
- Rok produkcji: 2016
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Wersja: TL
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Polar white
- Kontakt: