Tucson TL
Nie wykrywa WIFI
-
- Świeżak
- Twój samochód: Tucson Style 1,7CRDI 7DCT
- Kolor: Micron Grey
Re: Nie wykrywa WIFI
mexxmen30
Dzisiaj zadzwonił Pan z ASO i poinformował że radio jest do wymiany gwarancyjnej.
Dzisiaj zadzwonił Pan z ASO i poinformował że radio jest do wymiany gwarancyjnej.
-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson 1.6GDI Style
- Kolor: White Sand
No to masz sprawe z glowy i nowy sprzet - ciekawe jaki soft i czy bedzie DAB daj znac po wszystkim, ja jeszcze poczekam do konca stycznia co dla mnie przygotują.
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: 1.6 GDI 2WD style
Też jestem ciekaw, bo u mnie w nowym aucie ten sam problem
Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
-
- Mistrz
Dzis dostalem telefoniczna informacje o nowym oprogramowaniu z servisu, hymmm czy nowym to duzo powiedziane poinformowano mnie ze jest inne od mojego i takie dostali z centrali i nic na jego temat nie sa wstanie powiedziec dopuki go nie wgraja u mnie. Wgranie tego oprogramowania trwa gorzej niz w sredniowieczu podobno 2.5h. dlatego nie sa wstanie zrobic tego ot tak i zostalem umowiony za tydzien na wizyte. Zobaczymy co z tego wyniknie dodam ze jestem sceptycznie nastawiony do tej operacji ale pozyjemy zobaczymy.
U mnie tak "ściemniano" jak mieli stary komputer. Każda prośba o aktualizacje kończyła się zwodzeniem, a że to długo trwa (też padło magiczne 2.5h), a to że nie ma speca od tego itp. W końcu kupili nowy komputer i teraz można jechać na bieżąco bez umawiania się, a całość trwała nie dłużej niż 30-40min.
- Tucson
- Autor
- Twój samochód: 1.6 GDI Style - Tour de Pologne
- Rok produkcji: 2016
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Wersja: TL
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Polar white
- Kontakt:
Na pocieszenie aktualizacja w Mercedesie po 2006 roku trwa 4-5 godzin mówię tylko o mapach nawigacji a nie całego softu radia
-
- Świeżak
- Twój samochód: Tucson Style 1,7CRDI 7DCT
- Kolor: Micron Grey
Dzisiaj dzwoniłem do ASO, bo pod koniec roku zglaszalem problem z połączeniem się z WIFI.
Na początku roku po diagnozie w ASO i zwiazku brakiem możliwości naprawy usterki, skierowali do Hyundai Motor Poland co dalej zrobić.
Odpowiedź z Warszawy przyszła że całe radio jest do wymiany.
ASO radio zamówili i pod koniec lutego ma nastąpić wymiana (radio chyba płynie z Chin statkiem, bo strasznie długo trzeba czekać albo biurokracja papierowa tyle zajmuje).
Pracownik z ASO 12.02 ma zadzwonić na jakim są etapie relacji zamówienia. Cierpliwie czekam
Na początku roku po diagnozie w ASO i zwiazku brakiem możliwości naprawy usterki, skierowali do Hyundai Motor Poland co dalej zrobić.
Odpowiedź z Warszawy przyszła że całe radio jest do wymiany.
ASO radio zamówili i pod koniec lutego ma nastąpić wymiana (radio chyba płynie z Chin statkiem, bo strasznie długo trzeba czekać albo biurokracja papierowa tyle zajmuje).
Pracownik z ASO 12.02 ma zadzwonić na jakim są etapie relacji zamówienia. Cierpliwie czekam
-
- Weteran
- Twój samochód: 1.6T-GDi Premium 4WD
- Kolor: white sand
krisman, u mnie aktualizacji trwała z 10 - 15 minut i była robiona bezpośrednio z serwisowej karty SD, w tym czasie na moją kartę serwis wgrywał nowe mapy.
-
- Mistrz
Tu nie chodzi o aktualizacje map tylko calego oprogramowania stacji multimedialnej z navi.
Seba79 mnie poinformowano ze jak bedzie wymiana to maja na to 14 dni roboczych ale wiadomo jak to bywa