Tucson TL
Nie wykrywa WIFI
-
- Weteran
- Twój samochód: 1.6T-GDi Premium 4WD
- Kolor: white sand
Re: Nie wykrywa WIFI
Tak patrzę właśnie w S7Edge jest opcja "dozwolone urzadzenia" zobacz czy jest włączona opcja "tylko dozwolone urządzenia" albo czy na liście jest Tucson.
-
- Świeżak
- Twój samochód: Tucson Style 1,7CRDI 7DCT
- Kolor: Micron Grey
Znalazłem opcję "dozwolone urządzenia" i na liście jest Tucson. I dalej nic
-
- Świeżak
Dzisiaj byłem w ASO z brakiem możliwości połączenia się z wifi. Panowie mechanicy z ASO nie dali rady. Serwis napisał do centrali o takim przypadku i jak to rozwiązać. Pierwsza diagnoza że może być uszkodzone radio co skutkuje się jego wymianą.
-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson 1.6GDI Style
- Kolor: White Sand
Seba79 jak nie wykrywa wi-fi na twoim zalaczniku widac ze masz polaczenie natomiast jak bys wszedl w dostepne sieci wi-fi w stacji to pewnie pisze ze polaczono wiec co ten servis wymyslil moze bardziej cos opisz co powiedzieli bo na razie nic nie rozumie z twojego opisu i zdjec .
-
- Świeżak
Witam. Próbowałem połączyć się wifi z samochodem i korzystać z usługi o informacji o korkach czy pogodzie. Po połączeniu się z wifi kolejna czynnością jest zatwierdzenie usługi. Ale po zatwierdzeniu pojawił się komunikat "Błąd podczas uruchamiania usługi. Skontaktuj się z dealerem." I tak uczyniłem, Panowie w ASO nie ma pojęcia o co chodzi, próbowali własne telefony połączyć i pojawił się ten sam komunikat. A na innym Tucson testowali i połączyli się w kilka sekund.
Teraz czekam na odpowiedź z Hyundai Polska jak to rozwiązać czy będzie trzeba wymienić cały panel. Dobrze że samochód jest na gwarancji.
Teraz czekam na odpowiedź z Hyundai Polska jak to rozwiązać czy będzie trzeba wymienić cały panel. Dobrze że samochód jest na gwarancji.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Mistrz
Ja sadze ze to wina oprogramowania bedzie bo ewidentnie ikony wskazuja ze jest polaczenie, dziwi mnie ze nienmieli oprogramowania aby wgrac na probe jeszcze raz lub inne.
-
- Mistrz
seba79 i ja dzis odwiedzilem servis, okazuje sie ze moje radio to model na androidzie z najnowszym oprogramowaniem i nic sie nie da zrobic dopiero 22 stycznia 2018 wychodzi jakas nowa platforma i wtedy servis bedzie mogl cos ruszyc albo wgrac nowe oprogramowanie albo wymiana na nowe.
Co dziwne w IONIQ jest ten sam android tyle ze starszy soft i tam wszystko dzialalo, servisant powiedzial ze pierwsze widzi ze u mnie nie ma DAB w ioniq bylo i nic nie slyszal aby mialo nie byc tez o to bedzie pytal. Pozostalo mi czekanie.
Co dziwne w IONIQ jest ten sam android tyle ze starszy soft i tam wszystko dzialalo, servisant powiedzial ze pierwsze widzi ze u mnie nie ma DAB w ioniq bylo i nic nie slyszal aby mialo nie byc tez o to bedzie pytal. Pozostalo mi czekanie.
-
- Świeżak
mexxmen30 a jakie masz wersję oprogramowania?
-
- Mistrz
A taki prosze :
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.