Tucson TL
Nie odtwarza mp3
-
- Świeżak
- Twój samochód: 1,7 CRDi 7DCT 2WD "GO"
- Kolor: Champion blue
Nie odtwarza mp3
Witam, problem jest taki, ze po włożeniu pen drive'a z mp3 czyta normalnie strukturę katalogów, nazwę utworów ale nie startuje z odtwarzaniem. Na innym pendraku działa dobrze. O co może chodzić?
- admin
- Administrator
- Twój samochód: 2.0 CRDi
- Napęd 4x4: Tak
- Skrzynia: Automat
- Wersja: TL
- Kolor: Black
Re: Nie odtwarza mp3
Uszkodzony pendrive - uszkodzona tablica alokacji plików?
-
- Weteran
- Twój samochód: 1.7 CRDi 7DCT
- Kolor: Black Phantom
Podepne sie pod temat.
Mam na pendrivie muzyke, z podzialem na foldery (np: rock, pop, muzyka powazna, nowosci) a takze muzyke zapisana na penku bez folderu. I tu niemila niespodzianka. Kiedy odtwarzam z pena muzyke, odtwarzacz nie widzi pozostalych folderow. Daje muze tylko z tego glownego „folderu”
Wie ktos jak wyszukac pozostale foldery? Niezbyt widzi mi sie, usuniecie folderow i zapisanie tego „jak leci” bo to dezorganizuje mi przyjemnosc sluchania.
Mam na pendrivie muzyke, z podzialem na foldery (np: rock, pop, muzyka powazna, nowosci) a takze muzyke zapisana na penku bez folderu. I tu niemila niespodzianka. Kiedy odtwarzam z pena muzyke, odtwarzacz nie widzi pozostalych folderow. Daje muze tylko z tego glownego „folderu”
Wie ktos jak wyszukac pozostale foldery? Niezbyt widzi mi sie, usuniecie folderow i zapisanie tego „jak leci” bo to dezorganizuje mi przyjemnosc sluchania.
-
- Twórca
- Twój samochód: 1 -1.6 Comfort, 2- 1.6 N Line
- Kolor: 1-Biały, 2- Biały
Spróbuj to co masz "luzem" też umieścić w osobnym katalogu i zobacz czy będzie to widoczne. Problem może być w nie takim formacie pendrive, chyba w instrukcji jest to opisane.
-
- Świeżak
- Twój samochód: 1,7 CRDi 7DCT 2WD "GO"
- Kolor: Champion blue
Tak, coś było nie tak z pendrakiem, zrobiłem format, raz w ntfs- nie widział go, drugi raz w fat32 i teraz juz go widzi i pliki też już czyta. Mam teraz inną zagwozdkę, ale najpierw zaraz poszukam na forum, ewentualnie założę nowy topic.