Tucson NX4
Nawigacja NX4 - aktualizacja map
-
- Weteran
- Twój samochód: 1.6 T-GDI
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Wersja: NX4
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Biały
Re: Nawigacja NX4 - aktualizacja map
U mnie aktualizacja trwała 30min. Zawsze robiłem ją sobie gdy samochód stał w garażu (silnik wyłączony) , tym razem zrobiłem ją podczas jazdy
-
- Świeżak
- Twój samochód: NX4E Tucson hybryda
- Rok produkcji: 2024
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Hybryda
- Kolor: Czarny
Dziękuję za informację,
podejmę następną próbę, jak dotąd uzyskiwałem informacje że aktualizacja trwa a raczej przygotowanie do niej, pionowe kreseczki skakały "do usranej ..", nie widać było natomiast poziomego paska postępu. Uzbroję się w większą cierpliwość i może coś z tego wyjdzie.
podejmę następną próbę, jak dotąd uzyskiwałem informacje że aktualizacja trwa a raczej przygotowanie do niej, pionowe kreseczki skakały "do usranej ..", nie widać było natomiast poziomego paska postępu. Uzbroję się w większą cierpliwość i może coś z tego wyjdzie.
-
- Twórca
- Twój samochód: Tucson 1.6 HEV Platinum (Sun, Safety)
- Kolor: Biały
Nie pamiętam jak było przy poprzednich aktualizacjach ale teraz rzeczywiście, po włożeniu pendrive’a nic się nie dzieje (wyświetla komunikat, że media nie rozpoznane czy coś takiego). Wszedłem w menu Ustawienia pojazdu i od razu była opcja Aktualizuj teraz. I poszło. Dwa przebiegi paska postępu do 100% i gotowe (na stojąco, przy włączonym silniku, ok 30 minut).
- myTucson
- Forumowicz
- Twój samochód: 1.6 N-line HEV MY25
- Rok produkcji: 2024
- Napęd 4x4: Tak
- Kolor: Shadow Gray/Abyss Black
A u mnie ani z nośnika USB ani po Bluelink nie pobiera aktualizacji. Ciekawe jaki hyundai wymyślił klucz w udostępnienianiu aktualizacji.
Wcześniej TL 1,7 CRDI DCT STYLE. Obecnie zaprzyjaźniam się z pierwszą hybrydą. Mam mieszane odczucia, ale to już chyba tak jest, że stare przyzwyczajenia nie pozostają bez znaczenia.