Witam,
otóż od kilku dni posiadam Hyundai Tucson i chciałbym się zapytać jak wyłączyć/anulować rozruch ustawionego celu w nawigacji fabrycznej. Chodzi mi o to, że ustawiłem adres jazdy, dokonałem rozruchu po czym nacisnąłem gotowe i nawigacja działa, moje pytanie brzmi jak ją zatrzymać? Po naciśnięciu przycisku "radio" czy innych klawiszy nawigacja działa nadal w tle, natomiast na ekranie nie widzę żadnego wyłącznika, bądź anulowania rozruchu.
Tucson TL
Nawigacja - jak wyłączyć?
Re: Nawigacja - jak wyłączyć?
Klikasz fizyczny przycisk NAV, a potem na ekranie naciskasz przycisk "Zatrzymaj naprowadzanie"
- Tucson
- Autor
- Twój samochód: 1.6 GDI Style - Tour de Pologne
- Rok produkcji: 2016
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Wersja: TL
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Polar white
- Kontakt:
Heh. Też mnie to wkurzało. Rozwiązanie tak jak wrobel pisze.
-
- Świeżak
- Twój samochód: Hyundai Tucson
- Kolor:
Dziękuję za szybką odpowiedź, faktycznie pojawia się taki przycisk i działa należycie
Ja mam ten nowszy model radia (różni się np. miejscem resetu ukrytym pod klapką karty SD ,a nie u góry) i u mnie wy zatrzymać naprowadzanie należy wejść w MAP- TRASA- ZATRZYMAJ NAPROWADZANIE.
Ja również mam ten nowszy model i można to zrobić tak jak piszesz, ale ja podałem szybszy sposób - tylko 2 kliknięcia (niezależnie gdzie jesteś- czy na radiu/nawigacji/menu) zamiast 3-4 kliknięć (zależnie gdzie jesteś)
pozdrawiam
pozdrawiam