Tucson TL
Nasze kolory Tucsonów
- Scooter80
- Weteran
- Twój samochód: Tucson 1.6 GDI Comfort
- Kolor: Mircon Grey
Re: (nie)wąski Tucson 2016 1.6 t-gdi 7dct 4WD Style
E tam. Chwyt marketingowy ten White sand..... Mircon grey to jest to......hehe
Śmiem twierdzić że kolega Scooter ma rację
P.S.
Scooter
Jak by co ,to prawdopodobnie mam poniedziałek "luźny"
P.S.
Scooter
Jak by co ,to prawdopodobnie mam poniedziałek "luźny"
Ostatnio zmieniony 06 sty 2017, 21:32 przez krisman, łącznie zmieniany 1 raz.
aaa tam Scooter gadasz, maik30d ma 100% racji
Jednymi słowy ,sądy sądami ,a sprawiedliwość musi być po naszej stronie
-
- Forumowicz
- Twój samochód: Hyundai Tucson TL 1,6 GDI Style, pakiet bezpieczeństwa
- Kolor: Thunder Gray
Niby kolor nie jest specjalnie ważny, ale osobiście preferuję grafit. Jest to mój piąty samochód w tym kolorze, więc śmiem twierdzić, że mimo wszystko grafit wymiata
2016, Hyundai Tucson 1,6 GDI Style, Thunder Gray
- wąski
- Twórca
- Twój samochód: Hybrid 1.6 230 KM 6-bieg. A/T 4WD PLATINUM
- Napęd 4x4: Tak
- Skrzynia: Automat
- Wersja: NX4
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Polar White
Kolor to kwestia gustu. Ja wziąłem czarny bo niedokońca podobają mi się plastiki na nadkolach, czarny daje wrażenie jednej bryły. Niestety utrzymanie czarnego lakieru w dobrej kondycji to trauma. To mój 2 czarny samochód więc do wszechobecnych zarysowań się już przyzwyczaiłem.
- jag888
- Weteran
- Twój samochód: Tucson 2016 1.7 CRDi 7AT 2WD (141 KM) BlueDrive , wersja Style
- Kolor: Phantom Black
potwierdzam ze czarny trudno otrzymać w czystości i zdecydowanie widać każda niedoskonałość na lakierze czy rysy
ja wybrałem taki - ale i tak zawieszam oko na każdym innym napotkanym w trasie i każdy na swój sposób uroczy
ciekawy jest watek kosztu każdego innego lakieru niż biały w cenniku - ale to chyba na osobny temat ...
generalnie odwiedziłem 3 salony przed zakupem i w KAŻDYM na starcie była mowa o "zgubieniu" opłaty za lakier i szczerze powiedziawszy nie wiem czy to wynika z marzy dealerow, kwestii realizacji planów (aczkolwiek na Tucsona chyba przekroczyli) czy niekoniecznie fakrurowania ich za coś przez Hyundai (podobnie za klapę do bagażnika el. nie musiałem dopłacać)
ja wybrałem taki - ale i tak zawieszam oko na każdym innym napotkanym w trasie i każdy na swój sposób uroczy
ciekawy jest watek kosztu każdego innego lakieru niż biały w cenniku - ale to chyba na osobny temat ...
generalnie odwiedziłem 3 salony przed zakupem i w KAŻDYM na starcie była mowa o "zgubieniu" opłaty za lakier i szczerze powiedziawszy nie wiem czy to wynika z marzy dealerow, kwestii realizacji planów (aczkolwiek na Tucsona chyba przekroczyli) czy niekoniecznie fakrurowania ich za coś przez Hyundai (podobnie za klapę do bagażnika el. nie musiałem dopłacać)
Jeśli rabat podliczajac wszystko,wyszedł Ci w okolicy 13-15% w zależności od wersji , to zapłaciłeś za wszystko (i lakier i klapę) ot taka polityka cenowa.
- jag888
- Weteran
- Twój samochód: Tucson 2016 1.7 CRDi 7AT 2WD (141 KM) BlueDrive , wersja Style
- Kolor: Phantom Black
pewnie tak, jak w życiu, jeden zapłaci kwotę x, drugi za to samo x+2500 pln i dostanie dywaniki ...
napisałem to - by ktoś kto jest przed zakupem/zamówieniem wiedział jaki jest margines i że czasem warto poszukać
swoją drogą porównując zakup ix35 swego czasu i Tucsona, muszę stwierdzić iż Tucson startował cennikowo z wyższego pułapu a wyszło w podobnych kwotach po upustach (porównując wyposażenie jakie da się porównać)
napisałem to - by ktoś kto jest przed zakupem/zamówieniem wiedział jaki jest margines i że czasem warto poszukać
swoją drogą porównując zakup ix35 swego czasu i Tucsona, muszę stwierdzić iż Tucson startował cennikowo z wyższego pułapu a wyszło w podobnych kwotach po upustach (porównując wyposażenie jakie da się porównać)