Witam serdecznie i spieszę zademonstrować masz wybór. Tuskonik z dosłownie silniczkiem 1,6 w benzynce o MOCY 132, w wersji STYLE z pakietem bezpieczeństwa i odpinanym hakiem i w kolorku czarnym.
Zamówiony w kwietniu odebrany 15 lipiec 2017
Dlaczego tuson? - po pierwsze i najważniejsze to wygląd, dwa to kwestie finansowe,
Dlaczego taki silnik? - małe miasto, rzadko trasa a więc benzyna, diesel by się "męczył", zwykły 1.6 ekonomiczniejszy, a to że wolniejszy? i tu cytat mojej drugiej połówki: " nie będziesz chociaż szalał"
Dlaczego czarny? - odradzał ten kto miał lub ma,że brud widać,że paluchy itd, itp.A nam chodziło też żeby "ukryć" te plastikowe czarne nadkola w każdym innym kolorze wydawały mi się jakby na pół samochodu zachodziły.O gustach się nie dyskutuje jak dla nas czarny po prostu piękny.
Pakiet bezpieczeństwa - chyba nie trzeba wyjaśniać,
Hak? - odpinany pionowo, łatwy demontaż, tak łatwy że ze strachu żeby ktoś się nie dopatrzył i nie poniósł, leży w bagażniku. Jeszcze długo będę się zastanawiał po co mi ten hak ale jak "wyczaiłem" różnicę 1600zł między salonami za te samo auto, to w te miejsce myślę niech jest hak, lekkiej przyczepce da radę,
Zostanie on na pewno z nami co najmniej 5 lat oby przez ten czas służył chociaż bez większych problemów
Pozdrawiam
Tucson TL
Nasz czarny dyliżans
-
- Forumowicz
- Twój samochód: 1.6 GDI Style
- Kolor: phantom black
Nasz czarny dyliżans
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 21 sie 2017, 15:50 przez Grzesiek, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Masz czarny dyliżans
Aż dziwne, smoluch a piękny A hak na bagażnik rowerowy jak znalazł
- Tucson
- Autor
- Twój samochód: 1.6 GDI Style - Tour de Pologne
- Rok produkcji: 2016
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Wersja: TL
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Polar white
- Kontakt:
Re: Nasz czarny dyliżans
Wygląda znakomicie. Gratulacje!
No fajne auto czarny tez fajny jak mówisz duzo plastików polecam o nie za wczasy zadbać aby nie było ze lakier czarny plastiki szare od słoneczka )) dobry środek i już można konserwować jak ja to robie mimo innego kolorku pozdrawiam
-
- Forumowicz
- Twój samochód: 1.6 GDI Style
- Kolor: phantom black
dziękuję, dziękuję i nie będę zaprzeczał, że piękny
zresztą jak każdy jeden
zresztą jak każdy jeden
-
- Świeżak
- Twój samochód: Style 2017
- Kolor: White Sand