Tucson TL
Nagłośnienie fabryczne
- gdyl
- Twórca
- Twój samochód: Tucson 1.6
- Kolor: Czarny
Re: Nagłośnienie fabryczne
wow czyli bedzie można niedługo dokupić suba i amplituner
-
- Weteran
- Twój samochód: Tucson 1.6 GDI STYLE
- Kolor: SAND WHITE
Faktycznie audio nie powala, ale nie jest to wina głośników\radia lecz ostawienia korektora dźwięku są tak skopane że brak słów.
Ustawiłem bass +10, soprany +5, wysokie 0 ogólnie odczuci są takie radio FM nie jest źle, mp3 strasznie płasko, spofity przez bluetooth włączony korektor custom basy na full reszta na 0 i gra jak ta lala jeszcze później się pobawię to takie pierwsze odczucia.
Ustawiłem bass +10, soprany +5, wysokie 0 ogólnie odczuci są takie radio FM nie jest źle, mp3 strasznie płasko, spofity przez bluetooth włączony korektor custom basy na full reszta na 0 i gra jak ta lala jeszcze później się pobawię to takie pierwsze odczucia.
-
- Świeżak
- Twój samochód: 1.6 GDI Comfort Navi 2WD, 2017
- Kolor: Moon Rock
Podobnie jak prodarek tylko mam ustawione bass 0, medium -5, high -10. Słucham głownie mp3 i efekt jest hmm... Podczas jazdy miejskiej tragedii nie ma. Gorzej przy autostradowych prędkościach kiedy trzeba podgłosić. Wtedy słychać że wzmacniacz nie daje rady.
-
- Weteran
Powiem wam że obdzwoniłem dwa serwisy i powiedziano mi wymiana głośników na własną rękę to ingerencja w instalację elektryczną i wiąże się to z utratą gwarancji.
-
- Weteran
- Twój samochód: 1.6T-GDi Premium 4WD
- Kolor: white sand
Mi serwis powiedział że gwarancję tracę na wymontowane głośniki, oraz że za nowe głośniki odpowiada instalator. Sugerowali abym jednak zrobił to w renomowanym warsztacie audio. Tak tez zrobiłem wygłuszyłem przednie drzwi + wymiana głośników z przodu. Całość kosztowała mnie 1550,00 trwało to 1 dzień i jestem zadowolony.
Na tą chwilę uważam że tak już zostawię, jakość dźwięku jest znacznie lepsza.
Będę miał chwilę to wrzucę zdjęcia z instalacji.
Na tą chwilę uważam że tak już zostawię, jakość dźwięku jest znacznie lepsza.
Będę miał chwilę to wrzucę zdjęcia z instalacji.
Gdzie robiłeś i jakie glosniki poszly? Ja w końcu muszę się do tego zabrać, a trochę mam opóźnienie z tematem (jakieś trzy miechy )
-
- Weteran
@MarekB wrzuć chętnie zobaczmy, to ja podejdę do tematu troszkę inaczej zapytam bezpośrednio hyundai polska co o tym sądzą.
Ja gdybym robił to na przód Audio System X165EM EVO a tył Audio System CO165.
Ale i tak powiem wam że ja głownie słucham z tel spotify i w apce jest pełny korektor dźwięku + osobno zwiększenie basu i daje to radę.
Ja gdybym robił to na przód Audio System X165EM EVO a tył Audio System CO165.
Ale i tak powiem wam że ja głownie słucham z tel spotify i w apce jest pełny korektor dźwięku + osobno zwiększenie basu i daje to radę.
-
- Weteran
Zrobiłem w caraudio przy Media Markt na Mieszka Igo jutro pójdę po karton to napisze jakie bo nie pamiętam. Jak nie zapomnę
-
- Weteran
Głośniki morel Maximo 6,5
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Weteran
Pierwsza klasa wykonanie! Strasznie mało ci za to policzyli..
..ale w sumie .. jakieś 1k pln głośniki i 500pln za robota i jeszcze maty dochodzą to też nie tanie rzeczy.
..ale w sumie .. jakieś 1k pln głośniki i 500pln za robota i jeszcze maty dochodzą to też nie tanie rzeczy.