Tylna wycieraczka... możesz opisać coś bliżej?Wydaje się dobrym pomysłem to, że nie widać jej z zewnątrz. Masz na myśli zasięg jej pracy czy inne przypadłości?mpek pisze: ↑19 paź 2021, 18:57W NX: wyłącznik radia, rolka. Jakiś żartowniś to zaprojektował, drugi zatwierdził. Piano black i ślady. Tylne kierunki w zderzaku, chociaż ja ich nie widzę podczas jazdyPodłokietnik mógłby sięgać dalej. Przy zerowaniu kilometrów niepotrzebnie zeruje średnie spalanie. Tylna wycieraczka
Jak mi się przypomni to dopiszę
![]()
http://webmanual.hyundai.com/STD_GEN5W/ ... music.htmlmaciejm pisze: ↑22 lis 2021, 14:21Mam samochód od dwóch dni więc za bardzo nie mam o czym mówić. Ale chciałbym się zapytać o jedną rzecz, której nie mogę ogarnąć. Jedna z pierwszych rzeczy było przyssanie się do systemu nagłośnienia i testowaniu. Nie mogę ogarnąć jednej rzeczy. W poprzednim samochodzie po włożeniu pendrive z muzyką (miałem kilka folderów) i wybraniu źródła, pokazywały się foldery i mogłem wybierać z, z którego odtwarzać muzykę. W Tucsonie po włożeniu pendrive, wybraniu media mam tylko listę alfabetyczną wszystkich piosenek. Bez podziału na foldery. Chciałbym móc wybrać folder, z którego odtwarzać muzykę. Tylko jak?
A jednak jedną rzecz mogę powiedzieć. Sterowanie wszystkim dotykowo na ekranie to zło w najczystszej postaci. Nie narzekam, wiedziałem co biorę. Stwierdzam fakt. Spróbujcie w trakcie jazdy np. zmienić poziom niskich tonów (bo za mocno dudni). Przydałby się choćby grzybek do sterowania.