Lokalizator GPS
-
- Twórca
- Twój samochód: 1.7 CRDi 7DCT 2WD BlueDrive (141 KM)
- Kolor: Stargazing Blue
Re: Lokalizator GPS
Koledzy, chcialbym zwrocic wasza uwage na fakt, ze to jest ogolnodostepne forum, a po informacjach, ktore podajecie dosc latwo was zidetyfikowac. Nie chwalilbym sie wiec tym jakie macie zabezpieczenia.
2016 Hyundai Tucson
SILNIK: 1.7 CRDi 7DCT 2WD BlueDrive (141 KM)
KOLOR: Stargazing Blue
WERSJA : Style / dach panoramiczny / el. klapa / felgi 19''
SILNIK: 1.7 CRDi 7DCT 2WD BlueDrive (141 KM)
KOLOR: Stargazing Blue
WERSJA : Style / dach panoramiczny / el. klapa / felgi 19''
Zastanawiam się gdzie w tym "lokalizatorze" jest mój interes. Załóżmy, że samochód zostaje skradziony, w wyniku np. pościgu lub na skutek pokradzieżowej rozbiórki otrzymuję uszkodzony samochód, który muszę naprawiać bo nie występuje szkoda całkowita. Średni biznes. W przypadku ubezpieczenia autocasco dostaję pieniądze i mam spokój.
Tak więc jak dla mnie wydawanie pieniędzy na lokalizator jest bezcelowe, dodatkowo to ja a nie TU ponosi koszty jego montażu, dla mnie to nie ma sensu.
Tak więc jak dla mnie wydawanie pieniędzy na lokalizator jest bezcelowe, dodatkowo to ja a nie TU ponosi koszty jego montażu, dla mnie to nie ma sensu.
-
- Twórca
- Twój samochód: 1.6 T-GDI Style 4WD
- Kolor: moonrock
Zgadzam się z kolegą kik. Na forach innych marek pełno historii, w których dla osób, którym skradziono samochód zdecydowanie lepsza opcją byłoby, gdyby nigdy nie został odnaleziony.
- jag888
- Weteran
- Twój samochód: Tucson 2016 1.7 CRDi 7AT 2WD (141 KM) BlueDrive , wersja Style
- Kolor: Phantom Black
gdybyś chciał się przygladnać komunikacji - załączam manual
https://drive.google.com/file/d/0BxBq94 ... sp=sharing
gprs mozna wrecz wylaczyc i jak masz komunikacje sms to w wiekszosci ofert jest bezplatna w ramach sieci