Hej mam pytanie. Kupił ktoś pasujące do nx4? Szczególnie interesują mnie na przednie fotele. Mam także pytanie w jakich innych modelach są identyczne przednie fotele jak w Tucson nx4.
Dzięki.
Tucson NX4
Koszulki pokrowce na siedzenia NX4
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: Tucson awd
- Napęd 4x4: Tak
- Skrzynia: Automat
- Wersja: NX4
- Paliwo: Hybryda
- Kolor: Shimmering Silver
Re: Koszulki pokrowce na siedzenia NX4
pobijam pytanie
- Dreaminalist
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson NX4E G4FP WMJ6 FWD
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Wersja: NX4
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Metaliczny
Nie chcę Cię martwić , ale w Tucsonie NX4 , tak jak w każdym aucie które ma side airbagi w fotelach, nie wolno stosować
żadnych pokrowców. Boczne poduchy po stronie zewnętrznej foteli , plus dodatkowy airbag na wewnętrznej stronie
fotela kierowcy powoduje , że stosowanie pokrowców , czy też mat typu "koraliki" jest niedopuszczalne.
Jeśli jednak się ktoś pokusi , to grozi to nieprzewidywalnym działaniem poduszek , plus zupełnie
przewidywalną odmową wypłacenia ubezpieczenia prze ubezpieczalnie jakby coś ( odpukać )
Tutaj to ładnie widać od 01:55 do 02:20
żadnych pokrowców. Boczne poduchy po stronie zewnętrznej foteli , plus dodatkowy airbag na wewnętrznej stronie
fotela kierowcy powoduje , że stosowanie pokrowców , czy też mat typu "koraliki" jest niedopuszczalne.
Jeśli jednak się ktoś pokusi , to grozi to nieprzewidywalnym działaniem poduszek , plus zupełnie
przewidywalną odmową wypłacenia ubezpieczenia prze ubezpieczalnie jakby coś ( odpukać )
Tutaj to ładnie widać od 01:55 do 02:20
- Tucson
- Autor
- Twój samochód: 1.6 GDI Style - Tour de Pologne
- Rok produkcji: 2016
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Wersja: TL
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Polar white
- Kontakt:
Zgadza się, ale dobre pokrowce są przygotowane pod airbagi - i takich należy szukać.