Witam,
od jakiegoś czasu zauważyłem, że kamera tylna w tucsonie 2018 po lifcie, premium z widokiem 360, łapie też kawałek tablicy rejestracyjnej.
Jest taki jakby pasek przez całą krawędź ekranu.
Nie miałem żadnych przygód, nie wiem w ogóle czy mechanicznie można jakkolwiek te tylną kamerę przestawić, żeby łapała pod innym kątem, być może to coś sprawiła któraś z aktualizacji systemu / nawigacji... na pewno wcześniej nie miałem czegoś takiego.
Jak jest u Was? Tylna kamerka tez łapie kawałek tablicy rej? Wiecie jak to jest z ustawianiem jej/tego kąta 'widzenia' ?
dzięki
Tucson TL
Kamera tylna - ramka rejestracyjna
-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson 1.6GDI Style
- Kolor: White Sand
Re: Kamera tylna - ramka rejestracyjna
U mnie jest tak samo łapie zderzak i lewy dolny róg ramki rejestracyjnej .esek pisze: ↑20 gru 2021, 15:05Witam,
od jakiegoś czasu zauważyłem, że kamera tylna w tucsonie 2018 po lifcie, premium z widokiem 360, łapie też kawałek tablicy rejestracyjnej.
Jest taki jakby pasek przez całą krawędź ekranu.
Nie miałem żadnych przygód, nie wiem w ogóle czy mechanicznie można jakkolwiek te tylną kamerę przestawić, żeby łapała pod innym kątem, być może to coś sprawiła któraś z aktualizacji systemu / nawigacji... na pewno wcześniej nie miałem czegoś takiego.
Jak jest u Was? Tylna kamerka tez łapie kawałek tablicy rej? Wiecie jak to jest z ustawianiem jej/tego kąta 'widzenia' ?
dzięki
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: 1.6 T-GDI HEV 6AT 2WD (230 KM)
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Automat
- Wersja: NX4
- Kolor: Dark Knight
Re: Kamera tylna - ramka rejestracyjna
Ma ktoś podobny przypadek w NX-4 ?