Tucson TL
Janosik
-
- Weteran
- Twój samochód: 1.6 GDI
- Kolor: Biały
Re: Janosik
Można, kiedyś przez przypadek chyba mi się włączyło. W Janosiku trzeba wybrać wysyłanie dźwięku przez Bluetooth i ustawić chyba kanał dźwięku na rozmowy, ale z tego co pamiętam każdy komunikat w Janosiku odtwarzany w radiu będzie traktowany jako połączenie przychodzące. Nie pamiętam dokładnie - teraz nie mogę, ale postaram się odtworzyć mój sposób postępowania wieczorem w wolnej chwili.
- Tucson
- Autor
- Twój samochód: 1.6 GDI Style - Tour de Pologne
- Rok produkcji: 2016
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Wersja: TL
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Polar white
- Kontakt:
Ale po co tak kombinować? Nie może sobie Yanosik gadać po prostu z telefonu?
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: Hyundai Tucson 2.0 CRDI AT 4WD
- Kolor:
gdi pisze: ↑10 maja 2018, 8:48Można, kiedyś przez przypadek chyba mi się włączyło. W Janosiku trzeba wybrać wysyłanie dźwięku przez Bluetooth i ustawić chyba kanał dźwięku na rozmowy, ale z tego co pamiętam każdy komunikat w Janosiku odtwarzany w radiu będzie traktowany jako połączenie przychodzące. Nie pamiętam dokładnie - teraz nie mogę, ale postaram się odtworzyć mój sposób postępowania wieczorem w wolnej chwili.
kurccze,,, w mojej apce na IOS nie ma takich możliwości o których piszesz...ustawienia są jakieś mocno ograniczone..
-
- Nowicjusz
- Kolor:
no kolego, po prostu musiałabym mieć ściszone radio itd...a tak przez zestaw to może by działało jak org. navi...
wczoraj niestety szkieły mnie dupnęli na 100 i 4 pkt...przydałby się ten Janosik:)
- dywan wawa
- Twórca
- Twój samochód: Tucson
- Kolor: White
Yanosik to badziewie. Działa może tylko w większych skupiskach ludzkich.
Na totalnych wiochach nie działa w ogóle. Mimo że miałem Yanosika nie dostałem ostrzeżenia o kontroli radarowej.
300zł za przekroczenie prędkości.
Na totalnych wiochach nie działa w ogóle. Mimo że miałem Yanosika nie dostałem ostrzeżenia o kontroli radarowej.
- Tucson
- Autor
- Kontakt:
Mam takie same doświadczenia (taki sam wymiar kary). No niestety tam gdzie ludzie nie jeżdżą z Yanosikiem to nie ma on jak zadziałać. Na wycieczki po głównych drogach i większych miastach się sprawdza.
-
- Weteran
- Twój samochód: 1.6 GDI
- Kolor: Biały
Tak jak pisałem, zobaczę wieczorem jak się uwolnię od obowiązków ale chyba da się to ustawić.
-
- Nowicjusz
- Kolor:
słuchajcie no to ma dwie strony - nie będzie nikt używał na drogach lokalnych, to nie będzie powiadomień,,,jak ktoś będzie używał i będzie ostrzegał to powiadomienia pokażą się innym uczestnikom...mimo wszystko Janosik w wielu sytuacjach się sprawdza...a przynajmniej zwiększa czujność....gdyż odkąd ma Tucsona w automacie,,, to niestety bardzo szybko wskaźnik prędkościomierza przekracza 100km/h a obecnie to jest niestety bardzo bolesne w niektórych sytuacjach....przydałby się taki przycisk heheh jak w F1,, naciskasz i auto jest zwalniane do 50km/h np.dywan wawa pisze: ↑10 maja 2018, 10:19Yanosik to badziewie. Działa może tylko w większych skupiskach ludzkich.
- Tucson
- Autor
- Kontakt: