Jedną z fajnych rzeczy w Tucsonie TL jest to, że jest rozbudowana instalacja elektryczna tzn. mam przedlifta i kupiłem sobie fotele skórzane wentylowane poliftowe (miałem zwykłe szmaty bez elektryki). I zastanawiałem się ile będę miał kombinacji aby wszystko uruchomić

Po zamontowaniu wszystko działało

. Poszedłem dalej i zakupiłem panel klimatronika z funkcją wentylacji i podgrzewania kierownicy (w mojej wersji nie było podgrzewania kierownicy). Zamontowałem i .... działa wentylacja

. Wszystko bez żadnych kodowań , dopisywania itp. Poszedłem dalej ... kupiłem kierownicę podgrzewaną polif. Po zdemontowaniu starej kierownicy okazało się, że nie ma pinów od podgrzewania kierownicy. Zakup tasmy (pająka) z tymi dodatkowymi pinami do podgrzewania kiery. Montaż i ... kiera grzeje (komunikat na wyświetlaczu też się uruchomił odnośnie tej funkcji). Także miłe zaskoczenie. Fajnie, że Hyundai pomyślał aby już przygotować instalację pod doposażanie. Myślałem jeszcze o fajnym gadżecie, który jest bardzo pomocny a ja go niestety nie mam, a mianowicie czujniku martwego pola. Ale tam już za dużo kombinacji (moduły itp.) i podejrzewam, że Hyundai tak daleko nie poszedł aby wyprowadzić instalację pod to doposażenie