Cześć,
od dwu dni mam na panelu centralnym po prawej górnej stronie ( tam gdzie symbol Bluethooth itd. ) nową ikonkę podobną do tej, jaka pojawia się na kompie przy pobieraniu pliku z sieci ( dwie strzałki zapętlone po okręgu ).
Zgaduję, że auto coś tam grzebie w sieci i coś tam pobiera.
Jakaś aktualizacja nawigacji po BlueLink, oprogramowania ?
Czy ktoś miał z tym do czynienia ?
Tucson NX4
Ikona pobierania pliku na panelu
-
- Świeżak
- Twój samochód: Hyundai Kona
- Rok produkcji: 2024
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Automat DCT
- Paliwo: Hybryda
- Kolor: Szary
Re: Ikona pobierania pliku na panelu
Tak właśnie jest jak piszesz. Pobiera aktualizację, ale u mnie przedtem zapytał czy ma pobrać. Potem powinien zapytać czy ma zainstalować. U mnie nie robi tych rzeczy automatycznie, pyta o zgodę (pewno to zależy od ustawień).
Jak wejdziesz w ustawienia na panelu i informację o systemie powinieneś mieć wypisane czego dotyczy aktualizacja.
Jak wejdziesz w ustawienia na panelu i informację o systemie powinieneś mieć wypisane czego dotyczy aktualizacja.
-
- Świeżak
- Twój samochód: Tucson SUV 1.6 T-GDI 7DCT 160KM SMART 2024
- Rok produkcji: 2024
- Skrzynia: Automat DCT
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Sailing Blue Pearl
Cześć, dzięki za info.
Pytanie : czy wiesz ile GB "ważył" plik i ile to u Ciebie zajęło ?
Pytanie : czy wiesz ile GB "ważył" plik i ile to u Ciebie zajęło ?
-
- Twórca
- Twój samochód: Tucson 1.6 HEV Platinum (Sun, Safety)
- Skrzynia: Automat
- Wersja: NX4
- Paliwo: Hybryda
- Kolor: Biały
Wygląda na to, że poliftingowy NX4 ma już opcję bezprzewodowej aktualizacji softu i map. Ktoś może wie czy przedlift też i jeśli tak, jak to włączyć?
Niestety Navigation Updater na MacOS nie działa (a dokładniej błędnie oblicza dostępną objętość dysku twardego - zawsze mu brakuje miejsca) i za każdym razem muszę szukać kompa z Windows
Dzięki.
Niestety Navigation Updater na MacOS nie działa (a dokładniej błędnie oblicza dostępną objętość dysku twardego - zawsze mu brakuje miejsca) i za każdym razem muszę szukać kompa z Windows
Dzięki.