Też tak robiłem przed zakupem. Dodatkowo proponuję żebyś obejrzał wybrane samochody nie tylko w salonie, a na placu przed nim. Sztuczne światło, nabłyszczacze, itp. potrafią zmienić perspektywę. Ja po odwiedzeniu kilku salonów, obejrzeniu potencjalnych wyborów na parkingu przed salonem, wybrałem Shadow Gray z czarnym dachem. Po kliku miesiącach użytkowania wiem, że dokonałem słusznego wyboru. I szczerze N-line był podstawowym wyborem z dwóch powodów: tylko w tej wersji byl dostępny Shadow Gray z czarnym dachem, a drogie i chyba nie mniej ważne to brak plastikowych czarnym nakładek na nadkolach. A połączenie tych cech plus dokupione czarne felgi naprawdę robi wrażenie. Dodatkowo nie specjalnie boi się brudu. Piszesz o wątpliwościach dot. foteli czy tapicerki. Fotele dla mnie bardzo wygodne. Alcantara łatwa w otrzymaniu czystości. Bardziej zastanawiam się nad wyborem napędu HEV w połączeniu z 4WD. Pisałem o tym w innym temacie forum.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wcześniej TL 1,7 CRDI DCT STYLE. Obecnie zaprzyjaźniam się z pierwszą hybrydą. Mam mieszane odczucia, ale to już chyba tak jest, że stare przyzwyczajenia nie pozostają bez znaczenia.