19" felgi aluminiowe oryginał kupię
-
- Weteran
- Twój samochód: Tucson 1.6 GDI STYLE
- Kolor: SAND WHITE
Re: 19 iryginalne
tez planujesz wsadzić 19" do 1.6 GDi? dzwoniłeś może po jakiś serwisach żeby się doradzić czy oby to na pewno dobry pomysł i nie zmuli za bardzo auta?
Pytam bo ja też to planuje, próbowałem też szukać jakiś fajnych 18 ale nic mi się nie podoba tak na 100%.
Pytam bo ja też to planuje, próbowałem też szukać jakiś fajnych 18 ale nic mi się nie podoba tak na 100%.
-
- Weteran
Haa gdybym nie miał obaw już bym je zamawiał, bo osobiście powiem ci że używane kupić będzie bardzo ciężko. Jeśli chodzi komfort to ludzie piszą że nie jest tak złe tylko szerokość opony stanowi malutki problem 225/60 vs 245/45. Próbowałem szukać jakiś kalkulatorów żeby jakoś to obliczyć, ale tutaj trzeba chyba jakiegoś matematyka\fizyka
Opory toczenia będą większe autem będzie ciężej przyspieszać pytanie jak bardzo?! na forum hyundai czytałem że jedna osoba ma 19" w 1.6GDI i nie narzeka tylko że jedna opinia to troszkę mało
Opory toczenia będą większe autem będzie ciężej przyspieszać pytanie jak bardzo?! na forum hyundai czytałem że jedna osoba ma 19" w 1.6GDI i nie narzeka tylko że jedna opinia to troszkę mało
Co do oporów, w drugim naszym aucie mam dużo szersze opony niż fabryczne i powiem wam, że nie przeszkadza to zbytnio a prowadzi się jak gokard. Spalanie nieco wyższe i komfort nieco gorszy.
-
- Weteran
Gdybym takie 18" znalazł myślę że był bym w stanie zrezygnować z 19" muszę ten temat zakończyć bo męczą mnie 17" są obrzydliwe.
Re: 19" felgi aluminiowe oryginał kupię
No te 18 fajne są masz racje ze 18 penie były by rozsadniejsze
-
- Weteran
@krisman oczywiście że rozsądniejsze tylko nie ma fajnych 18" jeśli mam coś kupować i wydać na to kupę kasy to ma być to warte tej ceny i ma cieszyć moje oko, nie chce pół środków
Co do szerokości kurcze powiem wam że na 245 musi się lepiej jeździć na bank prowadzenie będzie lepsze, przyczepność.
Teraz tylko kwestia przyspieszenia przyspieszenie jak duży może mieć wpływ.
Co do szerokości kurcze powiem wam że na 245 musi się lepiej jeździć na bank prowadzenie będzie lepsze, przyczepność.
Teraz tylko kwestia przyspieszenia przyspieszenie jak duży może mieć wpływ.
@prodarek przecież one są bez problemu i to z idealnymi parametrami dla 18"
http://allegro.pl/0384-mg-felgi-18-5x11 ... 89171.html
http://allegro.pl/0384-mg-felgi-18-5x11 ... 89171.html