Tucson NX4
Brak dźwięku, tylko stacje radiowe.
-
awer
- Nowicjusz
- Twój samochód: Tucson NX4e 1.6 GDI
- Rok produkcji: 2024
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Wersja: NX4
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Ecotronic Gray Pearl
Brak dźwięku, tylko stacje radiowe.
Pozwoliłem sobie założyć nowy temat, bo wyszukiwarka nic nie "wyrzuciła" na interesujący mnie temat. Otóż wczoraj nagle straciłem dźwięk na wszystkich stacjach radiowych. Nawigacja i Spotify działa poprawnie. Kilka dni wcześniej miałem aktualizacje przez OTA, ale wszystko działało potem normalnie. Dodam tylko, że zanim doszło do utraty dźwięku stacji radiowych, głosowo wybrałem trasę w nawigacji. Wyświetliła mi się trasa w Mapach Google i to mnie zdziwiło, bo zawsze używam Waze.
-
mpek
- Twórca
- Twój samochód: 1.6 T-GDi Smart
- Rok produkcji: 2021
- Kolor: Silky Bronze
Re: Brak dźwięku, tylko stacje radiowe.
A nie masz po prostu przyciszone? Każde ze źródeł reguluje się oddzielnie, można mieć różny poziom głośności.
-
awer
- Nowicjusz
- Twój samochód: Tucson NX4e 1.6 GDI
- Rok produkcji: 2024
- Kolor: Ecotronic Gray Pearl
Re: Brak dźwięku, tylko stacje radiowe.
Żartujesz sobie?
Problem, który opisałem, rozwiązał się sam. Żona mi przypomniała, że zaraz po zakupie radio przestawało działać co najmniej dwa razy. Ponad rok czasu był spokój, więc o tym zapomniałem. Przypuszczam, że to wina instalacji antenowej albo gniazda antenowego i stąd wynikający problem z odbiorem sygnału radiowego. Mam zamiar to zgłosić na kolejnym przeglądzie, choć raczej wątpię, że kogoś w ASO to wzruszy.
Problem, który opisałem, rozwiązał się sam. Żona mi przypomniała, że zaraz po zakupie radio przestawało działać co najmniej dwa razy. Ponad rok czasu był spokój, więc o tym zapomniałem. Przypuszczam, że to wina instalacji antenowej albo gniazda antenowego i stąd wynikający problem z odbiorem sygnału radiowego. Mam zamiar to zgłosić na kolejnym przeglądzie, choć raczej wątpię, że kogoś w ASO to wzruszy.