Audio!
Cześć forumowicze, mam problem( albo przynajmniej tak mi się wydaję ) z nagłośnieniem w samochodzie.
Mam Tucsona 1.6TGdi z USA, rok 2018, wersja Limited - naglosnienie Infinity..
W bagażniku mam subwoofer i wzmacniacz o faktycznie słychać, ze cos tam delikatnie drży, ale według mnie jak jest sub to powinien w samochodzie byc przyjemny bas. Wcześniej mialem insignie bez suba i wzmacniacza i ten dźwięk byl wiele lepszy i przyjemniejszy niz tutaj..
Dodam, ze mialem wgrywane oprogramowanie z EU wersji zeby miec polskie menu w radiu, czy moze tu jest przyczyną? Da sie wejsc w jakies serwisowe menu radia i tam sprawdzic ustawienia subwoofera badz cos takiego?
Jesli chodzi o polaryzacje to jedynie na subie moge ja zmienic przekładając plus z minusem bo w głośnikach jest oryginalna wtyczka doprowadzona, musialbym ja rozcinać zeby zmienic polaryzacje.
Jestem mega rozczarowany tym nagłośnieniem, według mnie powinno to wiele lepiej grać jak na 315W.
W przyszłości bede chcial wygłuszyc drzwi i dodać sub aktywny, ale jednak dlatego szukalem z nagłośnieniem infinity, zeby nie ingerować w system audio i byc zadowolonym z oryginalnego efektu..
Moze sub albo wzmacniacz nie daje pełnej mocy?
PS.
Basy slychac dopiero na głośności od ok. 60%, wczesniej jest dźwięk jakby basu w ogole jie bylo...
Tucson TL
Audio
-
pspgame
- Weteran
- Twój samochód: 2.0 CRDi 6AT 4WD
- Napęd 4x4: Tak
- Skrzynia: Automat
- Wersja: TL
- Paliwo: Diesel
- Kolor: Czarny
Re: Audio
Jaką masz wersje oprogramowania ? Do pewnej wersji dźwięk był tragiczny, poprawili to w jakieś aktualizacji ale i tak "du...." nie urywa