O jakiej funkcji kolega pisze Android Auto czy braku połączenia bezprzewodowego ???
Tucson TL
Android Auto wireless - bezprzewodowe połączenie
-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson 1.6GDI Style
- Kolor: White Sand
Re: Android Auto wireless
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: Tucson 2.0 CRDI 4x4 AT N-line
- Kolor: Biały
Re: Android Auto wireless - bezprzewodowe połączenie
O android auto po bluetooth, jak w tytule wątku. Podobno jest szansa że funkcja ta pojawi się na początku roku i będzie udostępniona wraz z aktualizacja stacji multimedialnej
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: 1.6 T-GDi Style 2019
- Kolor: Micron Grey
Witam, posiadam Samsunga S20FE5G, dziś aktualizowałem soft w swoim Tucsonie i nadal nie ma połączenia bezprzewodowego z Android Auto. Czy komuś udało się takie połączenie.
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: Tucson 2.0 CRDI 4x4 AT N-line
W kwietniu będę na przeglądzie, poproszę o kolejna aktualizacje stacji, zobaczymy
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: 1.6 T-GDi Style 2019
- Kolor: Micron Grey
Ok, czekam na dobre wieści
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: 1.6 CRDI 7DCT 2WD
prawdopodobnie auto musi posiadać jakiś moduł... bynajmniej ja mam zaktualizowany telefon do Android 10 oraz zaktualizowany soft do nowego w Tucsonie i nie działa ;(
-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson 1.6GDI Style
Telefon nie ma tu nic do rzeczy ja mam androida 11 i wina jest dziadowski sprzęt którego nawet producent nie potrafi ogarnąć pod względem oprogramowania i do póki producent który to badziewie robi dla Hyundai nie dostanie takich wytycznych z góry to sprzęt nigdy się nie połączy bezprzewodowo z telefonem .
-
- Świeżak
- Twój samochód: 1.6 GDI Comfort
- Kolor: Srebny
Witam, odebralem dzisiaj swojego Tucsona, rocznik 2020, po przyczytaniu tutaj o problemach z Android Auto to od razu kupilem kabla, i nic z tego, nie chcialo dzialac ... mysle sobie dobra, zobacze w weekend, w tygodniu nie ma czasu. ale chcialem sprawdzic muzyka z telefonu przez bluetooth, a tu niespodzianka, Android Auto sie uruchomil ... takze u mnie dziala bezprzewodowo ... Telefon to Samsung A71.
-
- Twórca
- Twój samochód: 1.6 GDI Style
- Kolor: Silver
Hej, ja też mam z 2020
Android Auto działa po podłączeniu przewodowo, ale co ciekawe wymusza włączenie Bluetooth w telefonie.
Ps. Jeżeli podłącze się tylko po Bluetooth to trzeba coś w telefonie lub w ustawieniach radia włączyć żeby zadziałał android auto ?
Telefon Redmi 9
Android 10
Android Auto działa po podłączeniu przewodowo, ale co ciekawe wymusza włączenie Bluetooth w telefonie.
Ps. Jeżeli podłącze się tylko po Bluetooth to trzeba coś w telefonie lub w ustawieniach radia włączyć żeby zadziałał android auto ?
Telefon Redmi 9
Android 10
-
- Weteran
- Twój samochód: 1.6 GDI BLUEDRIVE COMFORT 2WD 2019
Witajcie
AA nie działa bezprzewodowo. Nie daje obrazu na monitorze (przynajmniej do tej pory)
Jedynie możesz sobie ustawić w samym telefonie że po uruchomieniu BT i połączeniu z samochodem AA uruchamia się w telefonie.
Tak samo możesz ustawić sobie np w Janosiku.
AA nie działa bezprzewodowo. Nie daje obrazu na monitorze (przynajmniej do tej pory)
Jedynie możesz sobie ustawić w samym telefonie że po uruchomieniu BT i połączeniu z samochodem AA uruchamia się w telefonie.
Tak samo możesz ustawić sobie np w Janosiku.