Tucson TL
Android Auto™ (2) Tucson
-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson 1.6GDI Style
- Kolor: White Sand
Re: Android Auto™ (2) Tucson
https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/
Pobierasz tylko musisz wiedzieć jaki wariant ale.teraz przy AA 5 chyba są tylko dwa do wyboru .
Pobierasz tylko musisz wiedzieć jaki wariant ale.teraz przy AA 5 chyba są tylko dwa do wyboru .
-
- Forumowicz
- Twój samochód: Tucson Limited 2018 1.6T
- Kolor: Biały
wybierasz tam wersje oprogramowania jaką masz w telefonie(architekturę)mexxmen30 pisze: ↑09 lut 2020, 17:34https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/
-
- Forumowicz
- Twój samochód: Tuson III 1.6 GDI lift
- Kolor: biały
Dziękuje za pomoc
Odinstalowałem AA pobrałem jeszcze raz https://www.apkmirror.com/apk/google-in ... -download/
i po ponownej instalacji ruszyła.
Nie wiem co było ale tak wcześniej robiłem
Pozdrawiam !!
Odinstalowałem AA pobrałem jeszcze raz https://www.apkmirror.com/apk/google-in ... -download/
i po ponownej instalacji ruszyła.
Nie wiem co było ale tak wcześniej robiłem
Pozdrawiam !!
-
- Świeżak
- Twój samochód: 1.6 TGDI premium 4WD
- Kolor: Fiery red
Witam wszystkich,
A ja mam taki problem, że android auto na telefon (galaxy s8 plus) mam zainstalowany w pełni poprawnie. Jednak po połączeniu telefonu w aucie kablem usb telefon się tylko ładuje. Android auto się nie uruchamia. Po nacisnięciu klawisza jego uruchomienia, czy to na kierownicy, czy na monitorze pojawia sie tylko komunikat, że nie wykryto urządzenia z android auto i że należy go podłączyć kablem. Dodam, że wszelkie zgody i aktywacje zarówno w telefonie jak i aucie włączyłem.
Z góry dzięki za wszelkie sugestie.
A ja mam taki problem, że android auto na telefon (galaxy s8 plus) mam zainstalowany w pełni poprawnie. Jednak po połączeniu telefonu w aucie kablem usb telefon się tylko ładuje. Android auto się nie uruchamia. Po nacisnięciu klawisza jego uruchomienia, czy to na kierownicy, czy na monitorze pojawia sie tylko komunikat, że nie wykryto urządzenia z android auto i że należy go podłączyć kablem. Dodam, że wszelkie zgody i aktywacje zarówno w telefonie jak i aucie włączyłem.
Z góry dzięki za wszelkie sugestie.
-
- Weteran
- Twój samochód: 1.6 GDI BLUEDRIVE COMFORT 2WD 2019
A sprawdź na innym kablu.
-
- Mistrz
Na bank kabel większość kabli nie ma pełnego uzwojenia i tylko nadają się do ładowania ja u siebie już kilkadziesiąt kabli wypróbowałem bo chce krótki kabelek a nie metrowy znalazłem jeden
-
- Świeżak
Dziękuję Panowie-trafna diagnoza-podlączyłem oryginalny kabel samsunga USB C i działa:-).
Tylko rzeczywiscie jest on bardzo dlugi. Mexmen znalazłeś krótki, usb c działający?
Dziękuję
Tylko rzeczywiscie jest on bardzo dlugi. Mexmen znalazłeś krótki, usb c działający?
Dziękuję
-
- Mistrz
Znalazłem - o dziwo kabelek do ładowania lampki rowerowej zwykły USB do którego dołożyłem adapter C orginalny z mojego Pixela całość ma z max 10 cm.
-
- Świeżak
No mi właśnie na te adaptery c nie wykrywa AA
-
- Forumowicz
- Twój samochód: Tucson Limited 2018 1.6T
jeszcze chyba sa ustawienia telefonu gdzie wybierasz czy po kablu ma się telefon ładować czy mają być przesyłane dane