Tucson TL
Amortyzator - zakup+wymiana [Kraków]
-
- Świeżak
- Twój samochód: 2.0 CRDi 6AT 4WD Premium
- Kolor: White Sand
Amortyzator - zakup+wymiana [Kraków]
Dzień dobry, mam do wymiany amortyzator (PP). W krakowskich ASO za części oraz usługę powiedzieli od 1700 do 1900 zł brutto. Czy ktoś może polecić warsztat w Krakowie, w którym zrobię to taniej? A może ktoś zna zamiennik wart polecenia? Z góry dzięki za pomoc
-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson 1.6GDI Style
- Kolor: White Sand
Re: Amortyzator - zakup+wymiana [Kraków]
Napisałeś tak ogólnikowo że nie mam bynajmniej ja pojęcia czy to jest za sztukę czy za dwie strony ??
Z tego co ja wiem to wymienia się oba przednie zawsze parami - zakładając że amor za sztukę można już kupić od 300 PLN i cena która podałeś obejmuje wymianę dwóch to nieźle sobie liczą za wymianę .
Nie stety nie jestem z Krakowa więc nie mogę ci doradzić ale taką usługę wykonasz na sporej ilości stacji diagnostycznych oraz różnych sieciowych warsztatach poszukaj w google coś koło ciebie a i opinie masz przy takim wyszukiwaniu o zakładzie .
Z tego co ja wiem to wymienia się oba przednie zawsze parami - zakładając że amor za sztukę można już kupić od 300 PLN i cena która podałeś obejmuje wymianę dwóch to nieźle sobie liczą za wymianę .
Nie stety nie jestem z Krakowa więc nie mogę ci doradzić ale taką usługę wykonasz na sporej ilości stacji diagnostycznych oraz różnych sieciowych warsztatach poszukaj w google coś koło ciebie a i opinie masz przy takim wyszukiwaniu o zakładzie .
- Speedor
- Autor
- Twój samochód: 1,6 GDI Style
- Napęd 4x4: Tak
- Kolor: PolarWhite
Wiadomo że nieźle sobie liczą. Za wymianę tarcz i klocków z przodu chcą w ASO 1800zł.
- rwicik
- Autor
- Twój samochód: Design 1,7 dct
- Kolor: Sand
Drogo coś
Ja zapłaciłem 2137 zł za wymianę tarcz i klocków oraz oleju z filtrem, gdzie do diesla chcą ponad 500.
Ja zapłaciłem 2137 zł za wymianę tarcz i klocków oraz oleju z filtrem, gdzie do diesla chcą ponad 500.