Akcesoria Hyundai Tucson
Re: Akcesoria Hyundai Tucson
Nie są i do tego montujesz tylko na przedniej, a żeby było zabawniej, jest ich 5 sztuk. Bagażnik dla hyundaia wyprodukował Mont Blanc, ale na ich stronie nie ma jeszcze odpowiednika.
Parę osób tu, ma te belki i jestem ciekaw czy mają to "przyklejone".
Parę osób tu, ma te belki i jestem ciekaw czy mają to "przyklejone".
Wrobel, a belek u Ciebie "niet"? Może podpowiesz w moim temacie?
Kris, niestety nie mam (jeszcze) belek, a nic nie odpisywałem, bo nie mam zielonego pojecie do czego to może być. Jedyne co mi przychodzi na myśl, to może jakieś zmniejszenie szumów przy większych prędkościach...
-
- Weteran
- Twój samochód: Tucson 1.6 GDI STYLE
- Kolor: SAND WHITE
@wrobel
Sam kleiłeś nakładki na listwy progów? te oryginalne też są na taśmę 3m? kurcze ja kupiłem ale jakieś podróbki nie ma szans tego przykleić próbowałem też klejem polimerowym to samo nie ma bata nie trzyma się tego plastiku
coś czuję że będę musiał podjechać do znajomego od auto szyb i potraktować plastikowe nakładki primerem(podkładem) i sklecić to na taki czarny klej sika on go do szyb używa ale inne rzeczy też można. Tylko po tym zabiegu plastikowe nakładki będą już nie do odzyskania
Sam kleiłeś nakładki na listwy progów? te oryginalne też są na taśmę 3m? kurcze ja kupiłem ale jakieś podróbki nie ma szans tego przykleić próbowałem też klejem polimerowym to samo nie ma bata nie trzyma się tego plastiku
coś czuję że będę musiał podjechać do znajomego od auto szyb i potraktować plastikowe nakładki primerem(podkładem) i sklecić to na taki czarny klej sika on go do szyb używa ale inne rzeczy też można. Tylko po tym zabiegu plastikowe nakładki będą już nie do odzyskania
Ja nie bardzo rozumiem o czym Ty napisałeś? Jeśli o listwach na tych czarnych osłonach progów, to są one w standardowym wyposażeniu bodajże od wersji Comfort.(napewno jak u mnie, w Style) A jeśli o listwach chrom, to są klejone do drzwi na lakier.
Te listwy są w standardowym wyposażeniu, na pewno w Style i Premium a i chyba w Comfort.
-
- Weteran
- Twój samochód: Tucson 1.6 GDI STYLE
- Kolor: SAND WHITE
te listy są klejone na standardowe plastikowe.
@prodarek wszystkie dodatki zamawiałem w salonie razem z autem, wiec nie wiem czy montuje to fabryka, czy jak auto przyjedzie do salonu to ASO doposaża. Patrzyłem na te nakładki metalowe na progi i są klejone na te czarne, ale nie widać czy to klej czy taśma czy coś innego.
Co do podróbek to kupiłem coś takiego ale się odkleiło i dałem sobie spokój (a było na taśmie 3M). Na szczęście nie zostały żadne slady
Co do podróbek to kupiłem coś takiego ale się odkleiło i dałem sobie spokój (a było na taśmie 3M). Na szczęście nie zostały żadne slady
A, to się zgadza, są naklejania na plastik. Widziałem listwy chińskie wstawiane w miejsce po OEM plastikowych, po ich wcześniejszym demontażu.
Te oryginalne są w dobrej cenie na allegro
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6908954180
A które Ty kupiłeś że masz z nimi problemy
Te oryginalne są w dobrej cenie na allegro
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6908954180
A które Ty kupiłeś że masz z nimi problemy
Ostatnio zmieniony 07 sie 2017, 13:29 przez krisman, łącznie zmieniany 2 razy.